diumenge, 3 de juliol del 2011

Carrecs Moros i Cristians´11: Cartell de Festes de COCENTAINA 2011

La nit d’ahir, dissabte 2 de Juliol, va ser la data senyalada per a presentar de manera oficial els pròxims càrrecs de les nostres festes:

 

Presentació de Carrecs 2011

Bandera Cristiana Filà MASEROS:

Quike Francés

Capità Cristià Filà GENTILS:

Francisco Vitòria

Bandera Mora Filà MANTA ROJA:

Javier González

Capità Moro Filà BEREBERES, Borts:

Gonzalo Pascual

 

Aquests són els quatre valents que enguany tindran l'honor de trencar la vidriola, junt a les seues quatre filaes, per a capitanejar i portar les banderes de tots dos bàndols en les pròximes festes de Moros i Cristians 2011, nostra més sincera enhorabona!

I no van ser els únics protagonistes anit, durant el mateix acte es va desvetllar la imatge que anunciarà les pròximes festes de Moros i Cristians de Cocentaina:

CARTELL ANUNCIADOR de les Festes de MOROS i CRISTIANS de COCENTAINA 2011, Autora: MªJesús Camps.

Cartell Festes MOROS i CRISTIANS, COCENTAINA 2011

Que vos sembla el cartell d'enguany?! A mi m´agraden les dues figures centrals, de traç medieval simulant la tècnica del socarrat sobre ceràmica, sols per elles ja li done l´enhorabona a la seua autora MªJesús Camps. Respecte al fons i la retolació... personalment crec que cal rendir-se ja a les noves eines que ens ofereix el món digital per a aquestes coses. De tota manera un gran cartell què estarà a l'altura de les grans festes que ens esperen enguany!

.

2 comentaris:

Sell*llés ha dit...

A mi també m'agraden molt les dos figures centrals :O

elSocarraet ha dit...

La imatge del cartell es va traure a partir d'una foto presa per Marcos Monar en el pati del palau la mateixa nit de la presentació de càrrecs, pel que la seua qualitat no és la de impremta.
Per a poder gaudir el cartell en tota la calitat del detall i gamma de colors caldrà esperar a que ens arribe en format digital, o millor encara, baixar a la plaça del Pla on pròximament s´exibirá l'original a la façana del palau comtal.
Enhorabona de nou a MªJesús Camps per la seua obra!
elSocarraet.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...