divendres, 12 d’agost del 2011

Nits fresquetes de setmana festera…

Cada any ens la gaudim més… fresqueta i redoneta ens a eixit enguany la Setmana Festera!

malpasset2011

VIIIé Concert de Festes de la colla de dolçaines i tabals Mal Passet

Com sempre, la vam començar a les finestres del palau escoltant les doçaines del Mal Passet (enhorabona a Marcos Verdú pel ballet moro “Judith”, i a Saül Gomez pel tancament de nivell que vam tiendre amb la inquieta i turbadora “Thor”); el Dilluns baixàrem de nou al pati del palau a gaudir de l'Ateneu, la primera de les bandes del poble a celebrar el seu Concert de festes enguany, el qual va servir per a retre-li  homenatge pòstum a Pepito Insa (enhorabona a l'amic Santi Revert pel p.d. que li a dedicat, a tornat a donar amb el clau amb una composició molt emotiva)

Ateneu2011

XXVIé Concert de Festes la Societat Ateneu Musical Contestà

Dimarts i Dimecres vam tindre voltetes, i de nivell… filaes de càrrec, esquadres de negres, cavalls, i que bandes tu!

I ara venim del Concert de la Unió Musical, que a arrancat amb tres estrenes en la 1ª part (ens a sorprés la m.c. "Antebellum", un eslabó més en la constant evolució de la música de Fco. Valor que es reinventa en cada nova marxa). També aquest concert a tingut homenatge, en aquest cas a la Filà Berebers “Borts” que enguany fan capità.

Unió Musical 2011 elSocarraet

XXXIX Concert de Festes la Unió Musical Contestana

Com tots els anys se'ns a quedat la impressió de que aquesta setmana prèvia a la festa està tan carregada d'il·lusió que converteix qualsevol ratet quotidià en el més genuí dels moments què recordarem d´aquestes festes.

…demà despertarem i serà L´Olla, han arribat les festes!!

elSocarraet bbg

Socarraetes i socarraets…

MOLT BONES FESTES A TOTS!!!

 

  .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...