diumenge, 21 d’octubre del 2012

Ja està ací la Fira…! TOTS SANTS 2012, Cocentaina

FIRA DE TOTS SANTS Cocentaina 2012Ja estem de nou comptant els dies que falten per a Tots Sants, cercant prediccions meteorològiques i enguany a més, calculant si acabaran les obres de l'Ajuntament per a la fira.

Doncs ja us ho diem nosaltres:

-Falten 11 dies per a l'esdeveniment per excel·lència de la província (no direm de la C.Valenciana perquè ens superen les falles de la capital del Turia, almenys en nº de visitants…).

-No plourà tampoc cap dia de fira, encara que les prediccions s'obstinen a equivocar-se…jej

-I si, esperem que estiga la façana de l'Ajuntament per a la lectura del privilegi el dia 1 de Novembre. Per cert, que poc a durat el monocapa marrasqui (amb una malla de fibra de vidre o polièster en punts singulars, i un reticle de juntes de treball inferior a 7x2,5m, segur que l´haguérem tingut fins a avorrir el color; que per cert, quant recorda aquest blanc que s'intueix darrere de les bastides a l'antic Ajuntament previ a la reforma del 1997).

FIRA12 elSocarraet ©rfaPV (3) 

FIRA12 elSocarraet ©rfaPV (4)

Doncs els primers firers ja estan ací, com sempre els de les atraccions. I com ja sabeu, una vegada tenim al saltamontes i el tren de la bruixa en el recinte firal, és qüestió de dies que la resta del poble es convertisca en un gran passeig comercial, i l'extraradi en un immens pàrquing, serà llavors hora de dir: A la fira no vages si no tens diners,…

FIRA12 elSocarraet ©rfaPV (1)

Així que vostès es gaudisquen l'anar i vindre de la transformació del poble en la gran fira que tots els socarrats esperem, que càrrega que amb gust és porta, no pesa, i als contestans enguany encara menys, ja que el resultat serà lluir devanits una FIRA de TOTS SANTS d'INTERÈS TURISTIC NACIONAL!! Estem d´ENHORABONA…!!!

 

.

3 comentaris:

Just I. Sellés ha dit...

A gaudir-la tothom!!!

Ignasi Belda ha dit...

Felicitats des de Barcelona a totes les socarraes i socarrats per aquesta nova edició de la Fira.

Aquest any no me la perd. Allí em tindreu donant la tabarra uns dies ;)

elSocarraet ha dit...

Això, BONA FIRA a les socarraetes i socarraets, als visitants d'allà on vingueu, i ara més que mai, també als firers!!

En la fira ens veiem...!
elSocarraet.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...