dimecres, 1 de maig de 2013

El tren ALCOI-XÀTIVA no passa…

No sé si heu caigut en el compte que en els últims dies no es sent “la botzinà” que pega el tren quan arriba al baixador de Santa Barbera… ¿ ?
La qüestió és que nosaltres sí, i ens hem adonat que no pega “la botzinà” PERQUÈ NO PASSA.


Entrem en internet, que al pas que anem serà l'únic lloc on ens podrem informar/desinformar (açò ve arran del comiat del diari CIUTAT d´Alcoi), i res de res: Cap becari digital es fa ressò de notícia alguna relacionada amb el tema.

Fins i tot en la pàgina web de RENFE podem comprar els bitllets. Bitllets d'un tren QUE NO PASSA.

Mosquejats entrem en el POSITREN (web que indica en temps real el punt aproximat on es troba el tren a cada moment) i veiem el tren en moviment camí d´Alcoi, …altre lloc web en el que deixarem de confiar (Sabiem que el punter Positren no funciona per abalises o GPS instal·lades en el tren, però ara a més sabem que tampoc estan al tant d'incidències en la línia o circulacions especials).


La qüestió (per a no fer-vos patir més), és que hui hem descobert el perquè no passa el tren Alcoi-Xàtiva:

_MG_6001 bg

Línia Alcoi-Xàtiva entre les poblacions d´Agres i Alfafara (1 de maig 2013). Foto: R. Pascual

Aquesta vesprada estàvem trotant per la serra d'Alfafara quan hem vist una de les locomotores d'obres d'ADIF carregada de sacs de balastre circulant per les vies del tren Alcoi-Xàtiva, direcció a Alcoi:

_MG_6004 bg

Línia Alcoi-Xàtiva entre les poblacions d´Agres i Alfafara (1 de maig 2013). Foto: R. Pascual

Bé aquesta màquina ja comença a explicar coses, i ens evidencia que la línia està en obres, cosa que hem confirmat quan, en tornar al cotxe, hem vist a un grup de gent observant un punt concret de la via fèrria:

_MG_6239 bg

Camí entre les poblacions d´Agres i Alfafara (1 de maig 2013)

_MG_6243 bg

Línia Alcoi-Xàtiva entre les poblacions d´Agres i Alfafara (1 de maig 2013). Foto: R. Pascual

Com veieu el motiu pel qual el servei ferroviari entre Alcoi i Xàtiva no s'està realitzant és perquè, a causa de les últimes pluges, HA SOLSIT UNA PART DEL TALÚS DE TERRES QUE FORMA LA BASE DE LES VIES DEL TREN ENTRE AGRES I ALFAFARA:

 

_MG_6248 bg

Línia Alcoi-Xàtiva entre les poblacions d´Agres i Alfafara (1 de maig 2013). Foto: R. Pascual

Així que ja sabeu:

Sàpien vostès que el tren Alcoi-Xàtiva no està realitzant el servei amb normalitat, si tenien pensat fer algun viatge cap a Xàtiva/València.
I a veure si algú ens pot donar més informació sobre el tema. Si algú troba alguna cosa no dubteu a passar-nos el link que volem saber més. Per lo avançades que hem vist nosaltres les obres, diríem que no tardaran molt a restablir el servei… a veure si ens assabentem.

 

 

P.D.: L'endemà, el dia 2 de Maig del 2013, el tren va tornar a passar donant fe de l´eficiència dels treballadors dels serveis de manteniment d'ADIF. Un altra senyal de que aquesta línia, si els de a dalt volen, té futur gràcies als de baix.

Dos dies després, 3 de Maig del 2013, l'edició digital del diari INFORMACIÓ es va fer ressò de la notícia donant-nos a conèixer els motius i les conseqüències d'aquestes obres en la línia Alcoi-Xàtiva.

 

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...