dimecres, 22 de juliol del 2009

Ja li torne a vore la cara...

Durant tot l´any el veig de perfil, lloint simetria amb la seua cara posterior, en lo més alt de la penya, amb faldes de pins fins Santa Barbera:

Tot un luxe aquesta image. Pero es ara, en els messos d´estiu, quan més hem lloix:
Tot xulot davant del penjat, amb la seua porta flanquejada per les dues sageteres, dal la finestra geminada, i tot rematat amb els matacans volats ...si Señor! aixina magrada vore´l!I esque quan el torne a vore de cara a arribat l´estiu, després de la forta traca final dels EXAMENS (i aquesta vegada trionfant: He dit adeu als Srs. Taylor, Mac-Laurin, Lagrange, Euler, Barrow,... i companyia, que m´han fet possible Calcular Estructures imposibles fins al punt que els professors han dit: APROVAT!!! Ara a per Oficina i el Projecte!)

Però el que més m´estime de tornarlo a vore aixi, no es el que deixe arrere sino el que tenim per davant: Temps d´esplai i alegria! I esque a Cocentaina L´ESTIU VE DE LA MA DE LA FESTA!!!
Festa com la del Dumenge 5 de Juliol a la pedania de l´Alcudia o el Dijous 16 de Juliol "La Verge del Carme" al raval del poble. Ahí va una foto de cada un dels Castells de Focs d´Artifici quels van donar cloenda:

I ara ja ...tots impacients e ilusionats esperant les FESTES!!! MOROS I CRISTIANS 2009


.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...