dilluns, 13 d’abril del 2015

El visir que somiava La Muntanya…

Més de cinc anys ha estat Just I. Sellés documentant-se sobre l'ocorregut en la yibal Balansiya durant el segle XIII. Primer per les biblioteques, entre llibres. Més tard per la muntanya, entre castells i despoblats. Una documentació prèvia tan extensa i exhaustiva com la que va tenir la novel·la, donen per a molt:

Al-Azraq. El visir que somiava La Muntanya (1)

Aquest Dijous es presenta en societat: Al-Azraq. El visir que somiava La Muntanya, una obra que complementará la novel·la Al-Azraq, el Blau. Crònica de la conquesta de La Muntanya, on l´autor recull tota la informació fotográfica y documental que emprà durant la fase de documentació prèvia a l´escriptura de la novel·la, alhora que exposa les seues pròpies hipòtesi de treball.

Just I. Sellés a escollit Cocentaina (16 d´abril, 19:30h. Biblioteca Municipal Pare Arques, COCENTAINA 2015) per a iniciar la gira de presentacions, així que encara no tenim la nova obra en les mans, però coneixent la novel·la anterior estem segurs que les més de 200 pàgines, il·lustrades amb més de 100 fotografies, no van a deixar indiferent a ningú… De nou, la croada valenciana del Tirà, com mai no te l’han contada!

Al-Azraq. El visir que somiava La Muntanya (2)

1 comentari:

Just I. Sellés ha dit...

Gràcies Rafa per fer-te ressò de la presentació.

Salut i terra, amic!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...