dijous, 16 d’abril del 2015

Somiant la muntanya…

Ara fa un any assistíem a la presentació d'Al-Azraq, el blau, segona novel·la de Just I. Sellés, un enginyer d'obres públiques reinventat a escriptor. A Just el coneixíem per l'afició compartida a la fotografia, i acudirem a la presentació amb l'expectació del que coneix els seus més de cinc anys enllestint la novel·la. Eixirem de la presentació contents, amb una novel·la baix del braç i un exemple de reinvenció després de la rajola.

Al-Azraq. El visir que somiava La Muntanya (2)

Hui venim de la presentació del seu nou llibre, Al-Azraq, el visir que somiava la muntanya.
La presentació ha crescut exponencialment. I és que enguany hem tingut un “dos per un”, gràcies a l'actuació del cantautor de Bellreguard, Vicent Savall. Gaudir d'un inesperat mini-concert de Savall dins de la presentació, ha sorprès a tots els assistents (Just comença a ser un tio conegut, i la sala estava molt més plena que l'última vegada; També és cert que els polítics locals, omplen ara tots els actes culturals de somriures de precampanya…)

El visir que somiava la muntanya (16-4-15) COCENTAINASavall cantant mentre Just el fotografia (Cocentaina, 16-4-15)

Be, i a Just, doncs cada vegada dóna més gust sentir-lo. Se li ha notat la gira que s'ha pegat presentant el llibre anterior per pobles, viles i ciutats. Esperem que seguisca novel·lant històries de la muntanya, perquè ja s'ha convertit en un d'aquests personatges que fan “terra”, …eixa paraula que tant li agrada, i de la qual tant gust dóna sentir-lo parlar.


Del llibre no us podem contar res. Cocentaina ha sigut la seua primera presentació i venia de traure´l de la impremta, així que encara el tenim per gaudir mentre sentim de fons, el disc que Savall a dedicat al moro…

2 comentaris:

Just I. Sellés ha dit...

Moltíssimes gràcies, Rafa, per les teues paraules que sé sinceres.
Una forta abraçada

elSocarraet ha dit...

Un plaer assistir a la presentació Just...
Enhorabona per la nova obra. Solament fulletjar-la ja resulta altament disfrutable (Espectacular la nitidesa d'algunes imatges). I aquest finde em pose a llegir-la, que la cosa promet... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...