divendres, 28 d’octubre del 2011

Un dia històric!

El 3-12-09 va ser un dia històric per aquestes comarques perquè va desaparèixer el penúltim "semàfor d'Europa"!

Aquesta és la denominació que li va donar l'humor negre dels nostres pobles al semàfor de la gasolinera bou (eixida Alcoi direcció Alacant) i al de la creu roja (plana de Muro): Ja podies eixir lluny de vacances o treball, que el primer semàfor que et trobaves per carretera, i l’últim, era un d'aquests dos.

El 27-11-10 va ser un dia més hitòric encara, ja que serà recordat com a l'últim dia de l’últim "semàfor d'Europa"! La inauguració del tram Cocentaina-Muro de l´autovia A7 així ho va fer possible.

cocent doc. 2011 2 m

Doncs be, hui es un altre dia dels històrics... i aquest ja definitiu! Perquè avui 28-10-11 s'ha obert l'últim tram de la autovia central, el Barranc de la Batalla, que completa l’autovia A7 entre Alacant i València.

I més enllà de la conya que durant l'espera ens a entretingut, la paciència a donat els seus fruits i hui podem dir que afrontem aquests temps difícils amb unes modernes infraestructures per carretera que ens han fet oblidar definitivament la incomunicació que històricament hem patit aquestes comarques.

Hui estem tots d´enhorabona. Ara aprofitem-la...!

 

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...