dimarts, 6 d’agost del 2013

BONES FESTES !!! Guió d´actes 2013, Programa Horaris MOROS I CRISTIANS COCENTAINA 2013

elSocarraet  ©rfaPV FESTES´2013 (1)

Cocentaina ja sua festa per tots els porus!
Ahir iniciarem la setmana festera amb una ponentada aclaparant que va fer dels programes del concert de l'Ateneu, improvisats ventalls per a sufocar la més que intensa calor festera. I és que ací diuen que si no fa calor no sabem fer festa… però no cal tanta, de calor dic!

elSocarraet  ©rfaPV FESTES´2013 (3)
Castell de fusta, pendons i banderoles, …fins la il·luminació nova per a la plaça del Pla: Tot està ja preparat perquè el divendres comencen els dies més esperats: LES FESTES DEL POBLE!


A continuació vos facilitem el GUIÓ DE FESTES DE MOROS I CRISTIANS 2013 editat pel M.I. Ajuntament de Cocentaina. Podeu veure-ho i descarregar-ho en format .pdf fent clic en la portada:  

FEU CLIC EN LA IMATGE PER A VEURE/DESCARREGAR EL FORMAT .pdf :

GUIÓ D´ACTES MOROS i CRISTIANS COCENTAINA 2013

 

Igualment vos fem arribar el PROGRAMA DE MÀ editat per la Federació Junta de Festes de Cocentaina, amb els horaris detallats perquè no pergau passada:

 GUIÓ D´ACTES M&C COCENTAINA 2013 (1)

 GUIÓ D´ACTES M&C COCENTAINA 2013 (2)

 GUIÓ D´ACTES M&C COCENTAINA 2013 (5)

GUIÓ D´ACTES M&C COCENTAINA 2013 (6)

 

 

Ens ha tocat viure temps difícils en els quals el dia a dia no dóna massa alegries i els telediaris fan plorar, així que ara més que mai és necessària la festa, la FESTA en majúscules: QUE GAUDIU BONA COSA D'UNES MÉS QUE MERESCUDES FESTES…


BONES FESTES SOCARRAETES I  SOCARRAETS !!!

 

elSocarraet  ©rfaPV BONES FESTES

 

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...