dijous, 4 d’octubre del 2012

Més TREN Alcoi-Xàtiva !

Tren Alcoi-Xàtiva al seu pas pel barranc d l´Alberri, Cocentaina 2012. Autor: rfaPV (R. Pascual)

El Ministeri de Foment deixa al tren Alcoi-Xàtiva fóra del Pla d'Infraestructures, Transport i Habitatge 2012-2024, i ja ha avisat que suprimirà aquells serveis ferroviaris regionals o de mitja distància que tinguen una baixa utilització.

Mentres, els alcaldes de 20 municipis pels quals passa el tren Alcoi-Xàtiva diuen, reunits a Alcoi, que van a defensar el servei de transport i exigir la seua modernització, i el Vicepresident de la Generalitat diu, en una reunió amb empresaris, que per descomptat que no es va a tancar la línia.

Si ens ho creiem tot, anem a tindre al tren vagant mig buit 4 viatges per dia, amb zero inversions de millora fins al 2024.

P.D: Per cert, el que demanda la gent a la qual dóna servei aquesta línia és justet el contrari: Que deixen de tirar els diners mantenint aquest servei deficitari i que invertisquen ja en ell per a adaptar-lo a les necessitats del segle XXI fent-lo útil i sostenible, explotant els avantatges d'aquest mitjà de comunicació còmode, ràpid, interconnectat i molt econòmic.

 Tren Alcoi-Xàtiva al seu pas pel barranc d l´Alberri, Cocentaina 2012. Autor: rfaPV (R. Pascual)

 Tren Alcoi-Xàtiva entrant al tunel de la penya del castell de Cocentaina 2012. Autor: rfaPV (R. Pascual)

 

Enllaç relacionat:

“TREN ALCOI-XÀTIVA”  (elSocarraet.blogspot.com, Dissabte 30 de juny de 2012)

 

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...